Äldrenytt

Gothia_demenskonferens_500x80

Om oss

Flera hundratusen personer är dagligen delaktiga i den svenska äldreomsorgen. Vårdpersonal, chefer, politiker, anhöriga, frivilligarbetare, forskare, journalister, utbildare och andra grupper. Det är med andra ord en stor bransch, som de närmaste åren, i takt med att de äldre blir fler och fler, kommer att bli ännu större.
Med Äldrenytt.se vill vi dra vårt strå till stacken i arbetet med att modernisera och utveckla den svenska äldreomsorgen. Vi gör det genom att leverera omvärldsbevakning. På Äldrenytt.se hittar våra du som läsare dagligen nyheter, artiklar, forskning, nya produkter och tjänster och mycket annat som du har nytta av.
Bakom Äldrenytt.se står Min Sektor AB, ett företag som vi startade 2001 för att få fart på informationsspridningen i äldreomsorgen. Sedan dess finns vi i olika former på webben; nyhetsbrev, blogg, facebookgrupp/sida, twitterflöde, Instagram och YouTube. Vår tanke är att det ska vara enkelt att hålla koll på vad som händer. Har du förslag på hur vi kan bli ännu bättre, får du mer än gärna höra av dig! Gör det.
Vänliga hälsningar från Linda Marklund och Lill Jansson

 

Linda Marklund, VD och Marknadsansvarig Min Sektor AB

telefon: 0703-404020 e-post: linda@minsektor.se

 

 

 

 

Lill Jansson, redaktör för Äldrenytt.se

telefon: 0735-315237 e-post:lill@minsektor.se

Nyhetsbrevet Aktuell Äldreomsorg

Här kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev som kommer till din mail varje vecka med inspiration, nyheter och information - helt gratis!

Välkommen att prenumerera på nyhetsbrevet Aktuell Äldreomsorg
Ditt namn
E-postadress
Befattning
Verksamhet_foretag_organisation

Veckans ”I huvudet på Lill Jansson”

"En app för att betygsätta hemtjänstpersonalen...." Läs mer...

Följ Äldrenytt på Instagram…

instagram-logo Här skriver vi om stort o smått...som rör äldreomsorgen

Så kan datorspel främja äldres hälsa (i samarbete med casino.se)

"Från en förbättrad kognitiv förmåga till en förändrad smärtupplevelse – här kan du läsa mer om hur att spela datorspel kan påverka äldres hälsa till det bättre." Läs mer...

TEMAbrev

TEMAbrevlogga Här kan du läsa om olika teman, ex demens, hemtjänst, ... Läs mer...

Arkiv

Kui_etnicitet-jamstalldhet_250x140 nextory270x270