Äldrenytt

Gothia_demenskonferens_500x80

böcker

Boken för dig som vill skriva ner en livshistoria (din eller någon annans)

143

Den här boken är en storsäljare. Här får du till bästa pris. Om du beställer minst 3 ex får du 10% rabatt och fri frakt.

Varje gång en människa går bort försvinner livskunskap, erfarenheter och händelser och det är synd. Men nu kan du enkelt skriva ner din eller någon annans livshistoria. Med den här boken finns inga undanflykter längre, för med den här boken får du besvara de viktigaste frågorna, direkt i boken.

Med hjälp av nästan 300 frågor, indelade i barndom, ungdom, vuxen och seniortid besvarar du hur ditt privatliv, yrkesliv, kärleksliv och allt mellan himmel och jord har sett ut för dig fram till nu. Eller så hjälper du någon annan att göra det.

Boken är gjord för att hålla. Den är vacker och exklusivt trådinbunden, med en tygväv och läsband. Bilden på boken här på sidan ger inte riktig rättvisa till hur den ser ut i verkligheten. Många ger bort den som present till föräldrar, men fler och fler använder den för att sitta ner en stund med en äldre människa och ställa frågorna och skriva ner svaren. På så vis skapas en spännande livsberättelse samtidigt som det blir trevliga stunder tillsammans.

Pris
Boken kostar 345 kr inkl moms och frakt

Så här beställer du
Skicka ett mejl till info@minsektor.se. Uppge antal ex, leveransadress och fakturaadress.
Välkommen med din beställning!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Nyhetsbrevet Aktuell Äldreomsorg

Här kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev som kommer till din mail varje vecka med inspiration, nyheter och information - helt gratis!

Välkommen att prenumerera på nyhetsbrevet Aktuell Äldreomsorg
Ditt namn
E-postadress
Befattning
Verksamhet_foretag_organisation

Veckans ”I huvudet på Lill Jansson”

"En app för att betygsätta hemtjänstpersonalen...." Läs mer...

Följ Äldrenytt på Instagram…

instagram-logo Här skriver vi om stort o smått...som rör äldreomsorgen

Så kan datorspel främja äldres hälsa (i samarbete med casino.se)

"Från en förbättrad kognitiv förmåga till en förändrad smärtupplevelse – här kan du läsa mer om hur att spela datorspel kan påverka äldres hälsa till det bättre." Läs mer...

TEMAbrev

TEMAbrevlogga Här kan du läsa om olika teman, ex demens, hemtjänst, ... Läs mer...

Arkiv

Kui_etnicitet-jamstalldhet_250x140 nextory270x270